Prodajne uspešnice

na stran
Prikazujem 13 - 18 od 18 izdelkov
 • Hitri ogled
  14,76 € Na zalogi

  Se počutite utrujeno, zaspano, se ne morete skoncentrirati, ste brez energije? Potem je organska formula Wake up idealna za vas. Pomaga vam zbistriti misli, omogoča boljšo koncentracijo, vas napolni z energijo in pomaga stanje utrujenosti spremeniti v stanje prijetne evforije in dobre volje.

  14,76 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  49,95 € Na zalogi

  Power Greens shake je 100 % naravna formula, bogata s hranili iz super živil in z rastlinskimi beljakovinami. Shake “ vse v enem” je izvrstnega okusa, vsebuje visoko kakovostne beljakovine (riževe, grahove in konopljine), 25 vitaminov in mineralov, omega 3-6-9, vlaknine, klorofil, klorelo, maco, moringo, naravni vaniljev ekstrakt in še veliko več.

  49,95 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  15,84 € Na zalogi

  RECUP&RELAX povečuje odpornost proti stresu, za boljše počutje in več energije. Naša formula vsebuje adaptogene, naravne substance organskega izvora, ki pomagajo znižati nivo stresnih hormonov v telesu in zmanjšujejo simptome stresa.

  15,84 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  14,50 € Na zalogi

  Moringa Oleifera je super hrana in je ena izmed najbolj hranljivih rastlin na zemlji z več kot 90 različnimi hranili, kot so vitamini, proteini z vsemi esencialnimi in neesencialnimi aminokislinami, minerali, zdravimi maščobnimi kislinami, koencimi, 46 različnimi antioksidanti in klorofilom.

  14,50 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  9,90 € Ni na zalogi

  Sukrin Gold je naravno sladilo z manj kot 1 kalorijo na 1 čajno žličko, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze. ...

  9,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Hitri ogled
  9,90 € Ni na zalogi

  Fiber Sirup Gold je sirup sladkega okusa z izvlečkom sladu in s steviol glikozidi (stevio) primeren za palačinke, sladoled in ostale sladice.

  9,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 13 - 18 od 18 izdelkov