CREATINE MONOHYDRATE Povečaj

CREATINE MONOHYDRATE

KR

Nov izdelek

Kreatin pomaga pri povečanju mišične mase in nam daje večjo energijo pri treningu z utežmi. Creapure je registrirana blagovna znamka, ki zagotavlja najvišjo kakovost kreatina monohidrata. Kreatin Creapure je testiran po  procesu HPLC, ki zagotavlja, da le-ta ne vsebuje nobenih nečistoč. Izdelek je primeren tudi za vegane in vegetarijance.

Več podatkov

18,23 € z DDV

Na seznam želja

Podatki

Vsebina 160 Veggie kapsul po 600 mg
Sestavine 100 % kreatin monohidrat CREAPURE v vegetarijanskih kapsulah
Navodila Vzemite 1-6 kapsul, ne več kot štirikrat na dan, z veliko vode. Kapsule jemljite približno 6 tednov, potem z jemanjem prekinite za 6 tednov.
Opozorilo! Pred uporabo se posvetujte z zdravnikom, še posebej, če ste noseči. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka prehranska dopolnila. Ne sme se uporabljati kot nadomestilo za pestro prehrano.

Več podatkov

sorgansko kmetjstvo prehranski dodatki
vegansko naravno vegetarjansko
100%RAW
100% SESTAVINE RASTLINSKEGA IZVORA

Kreatin je naravni čudež zaradi katerega  naše mišice rastejo hitreje in poveča se njihova učinkovitost. Vašo mišično maso lahko povečate za 10 % samo z jemanjem 30 gr kreatina vsak dan. Je 100 % varna substanca. Za primerjavo: atlet mora pojesti 10 kg mesa ali  lososa, da doseže enak učinek. Veliko bolj enostvano je kupiti nadomestek kreatina in ga zaužiti par žličk na dan. Naš kreatin je 100 % rastlinskega izvora, saj je narejen v laboratoriju z reakcijo dveh sestavin, ki tvorita kreatin.

Kaj pravzaprav je kreatin?
Keratin je spojina treh aminokislin: arginina, metionina in glicina. Naše telo proizvaja kreatin in ga hrani približno 120 g kot kreatin fosfat. Problem je, da se večina kreatina med fizično vadbo porabi, zato je treba izpraznjene rezerve ponovno napolniti.
Večina svetovnih top atletov uporablja kreatin, saj jih naredi močnejše, zagotavlja 10 % več mišic, najpomembnejše je, da ni na prepovedani doping listi.

Kaj kreatin naredi v našem telesu?
Številne študije dokazujejo, da nas naredi močnejše, omogoča več ponovitev enake teže in skrajša čas okrevanja.
Najboljši čas za jemanje je uro pred vadbo, tako ima dovolj časa, da doseže naše mišice. Takoj nam zagotovi potrebno energijo za mišične celice.

Kreatin lahko jemljete vsak dan, vsakih 6 tednov naredite malo pavze, saj le ta stimulira vaše telo, da nadaljuje s proizvodnjo kreatina in se ne zanaša samo na dodatek. Kreatin je eden najbolje raziskanih dopolnil, ima dokazane koristi za naše telo. Trening z utežmi, ko je kreatin prisoten v mišicah poveča namreč sproščanje rastnega hormona. Znanstveniki verjamejo, da je ravno zato kreatin tako učinkovit, ko gradimo mišično maso. Kreatin tudi zmanjšuje tveganje za srčno popuščanje, saj krepi ta vitalno pomemben organ. Kot nadomestek ga lahko dobimo v različnih oblikah, študije so pokazale, da je najboljša oblika kreatin monohidrat, ker ga naše telo lahko absorbira kar 90%. Kreatin vam da moč!

NAVODILA:
Vzemite 1-6 kapsul ne več kot štirikrat na dan z velik vode.
Kapsule jemljite približno 6 tednov, potem z jemanjem prekinite za 6 tednov.
ZAČETNA FAZA JEMANJA KAPSUL: 4-6 kapsul enkrat do trikrat na dan prvih pet dni jemanja.
VZDRŽEVALNA FAZA JEMANJA KAPSUL: 1-2 kapsuli dnevno enkrat do dvakrat na dan

HRANILNA VREDNOST:

Sestavinena 100 g
Energija 400 kcal / 1700 kJ
Proteini 99,99 g
Ogljikovi hidrati 0,00 g
Maščobe 0,00 g
Kreatin monohidrat (CREAPURE) 99,99 g

Opozorilo:

Hranite v hladnem, suhem prostoru izven dosega otrok.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Kot pri vsakem dodatku se pred uporabo posvetujete s svojim zdravnikom, še posebej, če ste noseči.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

CREATINE MONOHYDRATE

CREATINE MONOHYDRATE

Kreatin pomaga pri povečanju mišične mase in nam daje večjo energijo pri treningu z utežmi. Creapure je registrirana blagovna znamka, ki zagotavlja najvišjo kakovost kreatina monohidrata. Kreatin Creapure je testiran po  procesu HPLC, ki zagotavlja, da le-ta ne vsebuje nobenih nečistoč. Izdelek je primeren tudi za vegane in vegetarijance.