PRAVNO OBVESTILO:

Avtorske pravice na spletnem mestu kupujemzdravo.si so v lasti podjetja Pomaranča 5 d.o.o, Čampova ul. 2, 1000 Ljubljana in se v nobenem primeru ne smejo prepisovati, kopirati ali kako drugače razmnoževati v komercialne namene.

Vsebina spletnega mesta kupujemzdravo.si je zgolj informativne narave. Podjetje Pomaranča 5 d.o.o si pridržuje pravico do nenajavljenih sprememb. Za morebitne napake se opravičujemo. Uporaba spletnega mesta Pomaranča 5 d.o.o je na lastno odgovornost. Pomaranča 5 d.o.o ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi nastala pri uporabi kupujemzdravo.si spletnega mesta (velja tudi za vsebine izven domene kupujemzdravo.si), prav tako tudi ne nosi nikakršne odgovornosti glede nemotenega delovanja.

 

PIŠKOTKI:

Kaj so piškotki?
So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov
Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Vir: TSmedia.si, 2013

 

Piškotki, ki jih uporablja naša spletna stran, so neškodljivi in ne beležijo nobenih osebnih podatkov o obiskovalcih, gesel ali ostalih za varnost spornih podatkov. Piškotke lahko po želji tudi odstranite. Uporabljajo se zgolj za bolj učinkovito delovanje strani, kot je npr. beleženje statistike in socialni vtičniki.

Uporabljeni piškotki:

  • Google Analize (http://www.google.com/analytics/)
  • Na spletni strani so prisotni tudi nekaterih vtičniki (Facebook Like), katerih prikaz se prilagodi glede na to ali ste na dotičen portal prijavljeni ali ne.
  • Piškotki za nemoteno delovanje spletne strani (vnosi v spletni obrazec )

Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

 

UPORABLJENI PIŠKOTKI

Lastni piškotki spletnega mesta www.24store.si

Ime piškotka

Namen

Čas poteka piškotka

Podjetje

PHPSESSID Vnos podatkov v spletni obrazec Trajanje seje 240
verify Preverjanje polnoletnosti za vstop na stran, ki prikazuje alkoholne pijače Trajanje seje 240

Piškotki zunanjih spletnih strani/servisov na spletnem mestu kupujemzdravo.si :

Ime piškotka

Namen

Čas poteka piškotka

Podjetje

_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Trajanje seje Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
_ga Vodenje statistike obiskov spletne strani 2 leti Google Analytics