DOSTAVA BLAGA IN MOŽNOST VRAČILA

Izkoristite akcijo brezplačne dostave:
Za vse pošiljke v vrednosti nad 40 € je dostava brezplačna.

Izbrana dostavna služba vam v dopoldanskih urah (do 14:00) dostavila blago v vsako slovensko vas. Vaša naloga je le, da ste dosegljivi na naslovu, ki nam ga posredujete ob naročilu. Naslov(e) imate možnost spremeniti ob vsakem naročilu ali v meniju Moj račun. V kolikor vas ne bo doma, bo agent pustil sporočilo ali vas poklical. Tako se boste lahko z njim dogovorili za ponovno dostavo paketa.

Cena za vse pošiljke je odvisna od teže in se pojavi ob izbiri ponudnika paketne dostave.

Od 0 do 2 kg Od 2 do 5 kg Od 5 kg naprej
4,40€ z DDV 5,30€ z DDV 6,20€ z DDV

OPOMBE: Čas dostave je odvisen od zaloge in dobavljivosti proizvoda. Pri vsakem proizvodu je naveden predvideni čas dostave blaga. Izraža se v delovnih dneh od dneva naročila. Vsako morebitno zakasnitev dobave Vam bomo v najkrajšem možnem času sporočili preko e-pošte ali telefona.

IZJAVA
Vaše naročilo ne bo obremenjeno z nobenimi drugimi (skritimi) stroški! Če menite, da vaše naročilo zamuja, vas naprošamo, da nas o tem nemudoma obvestite preko elektronske pošte na naslov info@kupujemzdravo.si

VRAČILO BLAGA
Kupec lahko originalno zapakiran in nepoškodovan izdelek vrne nazaj v 14-ih dneh od dneva prejema blaga. Strošek vračila blaga krije kupec. Podjetje kupcu za vrnjeno blago povrne kupnino v skladu s splošnimi pogoji.