Prehranska dopolnila 11 izdelkov.

Podkategorije

Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov
 • Hitri ogled
  15,84 € Na zalogi

  Nature burn je naravna organska zeliščna formula iz štirih rastlin, ki pomagajo pri kurjenju maščobe, pospešujejo prebavo in pripomorejo k večjemu izgorevanju kalorij in s tem k zmanjšanju telesne maščobe. Hitrejša prebava pripomore k večji porabi kalorij tudi medtem, ko počivamo in nismo aktivni. Ko posvetimo nekaj časa temu, kaj jemo, naše telo porablja...

  15,84 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  16,45 € Na zalogi

  TestoMax je organska zeliščna formula, ki stimulira produkcijo testosterona z naravnimi organskimi rastlinskimi sestavinami: tribulus, maca and yib yang huo.Testosteron ima velik vpliv na naše dobro počutje, atletske sposobnosti, povečuje spolni libido, rast mišic in izgubo maščobe.

  16,45 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  18,23 € Na zalogi

  Kreatin pomaga pri povečanju mišične mase in nam daje večjo energijo pri treningu z utežmi. Creapure je registrirana blagovna znamka, ki zagotavlja najvišjo kakovost kreatina monohidrata. Kreatin Creapure je testiran po  procesu HPLC, ki zagotavlja, da le-ta ne vsebuje nobenih nečistoč. Izdelek je primeren tudi za vegane in vegetarijance.

  18,23 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  14,76 € Na zalogi

  Se počutite utrujeno, zaspano, se ne morete skoncentrirati, ste brez energije? Potem je organska formula Wake up idealna za vas. Pomaga vam zbistriti misli, omogoča boljšo koncentracijo, vas napolni z energijo in pomaga stanje utrujenosti spremeniti v stanje prijetne evforije in dobre volje.

  14,76 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  14,50 € Ni na zalogi

  Moringa Oleifera je super hrana in je ena izmed najbolj hranljivih rastlin na zemlji z več kot 90 različnimi hranili, kot so vitamini, proteini z vsemi esencialnimi in neesencialnimi aminokislinami, minerali, zdravimi maščobnimi kislinami, koencimi, 46 različnimi antioksidanti in klorofilom.

  14,50 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Hitri ogled
  15,84 € Na zalogi

  RECUP&RELAX povečuje odpornost proti stresu, za boljše počutje in več energije. Naša formula vsebuje adaptogene, naravne substance organskega izvora, ki pomagajo znižati nivo stresnih hormonov v telesu in zmanjšujejo simptome stresa.

  15,84 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  17,85 € Na zalogi

  Vitamin B12 je pomemben za delovanje energijskega metabolizma in pri borbi z utrujenostjo. Še posebej se priporoča veganom in vegetarijancem. 

  17,85 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  17,34 € Na zalogi

  Močna visoko hranilna formula s 25 vitamini in minerali, omega maščobnimi kislinami, koencimi, antioksidanti, klorofilom in vsemi esencialnimi aminokislinami.  

  17,34 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  14,45 € Na zalogi

  Vitamin D je ključnega pomena za naše zdravje in sodeluje pri številnih pomembnih procesih v našem telesu. Ravno zaradi tega je dodajanje vitamina D zelo pomembno predvsem v zimskih mesecih in tudi ostale mesece, če nimamo možnosti za nastavljanje soncu.

  14,45 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  9,90 € Ni na zalogi

  Sukrin Gold je naravno sladilo z manj kot 1 kalorijo na 1 čajno žličko, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze. ...

  9,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Hitri ogled
  9,90 € Ni na zalogi

  Fiber Sirup Gold je sirup sladkega okusa z izvlečkom sladu in s steviol glikozidi (stevio) primeren za palačinke, sladoled in ostale sladice.

  9,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 11 od 11 izdelkov